Maxbo

Maxbo er fullsortiments varehus som skal gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Kjeden selger et komplett sortiment for hus, hytte og hage. Maxbo er en av de ledende aktørene i bo- og byggevarebransjen i Norge. Kjeden har et sterkt varemerke og en solid posisjon i markedet med over 60 Maxbo, Maxbo Stormarked og Maxbo Proff byggevarehus over hele landet.

Maxbo Stormarked på Vækerø

Maxbo Stormarked på Vækerø

Vi legger stor vekt på å gi våre kunder veiledning, tips og råd. Det skal være enkelt å handle på Maxbo, og du skal finne alt på ett sted. Innen de fleste produktområdene vil du finne et varespekter som strekker seg fra kjente merkevarer til Maxbos egne merkevarer.

"Godt gjort!"

Med slagordet ”Godt gjort!” skal Maxbo være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Gjennom å møte kompetente medarbeidere ønsker vi å gi kundene inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv gjennom tips, råd og veiledning. 

YouTube

Maxbo har i mange år tilbudt "trinn for trinn"-visninger på nettstedet www.maxbo.no. Nå er alt innholdet flyttet til YouTube for å være tilgjengelig i den kanalen forbrukerne oppsøker først. Her kan du se hvordan du går frem for å utføre ulike typer bygge- og oppussingsprosjekter i hjemmet.

Maxbo-skolen

For å sikre at hver enkelt leder og medarbeider har best mulig utgangspunkt for gi kundene den hjelpen de trenger, har Maxbo-skolen kontinuerlig leder- og medarbeiderutvikling. 

Les mer på maxbo.no