Løvenskiold Logistikk

Løvenskiold Logistikk er et moderne logistikksenter som har tatt i bruk avansert lagerstyring og informasjonsteknologi for å effektivisere hverdagen for kundene.

Løvenskiold Logistikk lagerfører ca. 12.000 artikler fra ca. 200 leverandører. Sentrallageret på Fossum i Bærum fremstår som et av bransjens mest effektive logistikksenter. Det er på 21.000 m2 og betjener over 400 kunder over hele landet med en stabil og høy servicegrad. I tillegg er det etablert et distribusjonsanlegg på 4000 m2 for Maxbo Proff på Fossum.

Varetilgjengelighet

Løvenskiold Logistikk ledes av Morten Mo

Løvenskiold Logistikk ledes av Morten Mo

Tilgjengelighet til et stort sortiment fra ett sted er svært effektivt, og forenkler det daglige arbeidet betraktelig. Bestillinger fra forhandlerne skjer elektronisk, enten via håndterminaler eller direkte i vårt logistikksystem. Målet er å være den mest kundefokuserte, innovative og handlekraftige aktør i bo- og byggevarebransjen. Det innebærer krav til høy kvalitet og varetilgjengelighet, lav feilprosent og presise leveranser.

Varekatalog

Med en varekatalog tilgjengelig på nett, gis kundene et godt hjelpemiddel for å få en god oversikt over et stort og bredt sortiment. Den gir tilgang til lagerførte artikler, bilder, produktinformasjon og priser, og forenkler ordreprosessen for kundene.  

Link til Varekatalogen