Stort boligprosjekt på Hellerudhaugen i Nittedal

 

I Løvenskiold Eiendom har vi i mange år arbeidet med planer for boligutvikling på Hellerudhaugen i Nittedal. Området er beliggende i en vestvendt åsside, svært solrikt og med flott utsikt over Nordmarka og tilliggende kulturlandskap.

Prosjektet inneholder 50 eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og 96 leiligheter i et særdeles attraktivt område ved tettstedet Hakadal.

Boligene som skal bygges er tilpasset både førstegangsetablerere, såkalte reetablerere, seniorer og barnefamilier.  Leilighetene kommer i fire ulike størrelser og alle er svanemerket.

Det betyr at boligene tilfredsstiller strenge krav på energiforbruk, inneklima og bruk av miljøvennlige produkter i alle trinn av byggeprosessen. Eneboligene er romslige familieboliger med egen tomt. 

Utstilling og prospekter for både hus og leiligheter er tilgjengelig i DNB-lokalene på Mosenteret. Salget av rekkehusleilighetene vil skje via Trysilhus, mens salget av eneboligene vil gå via DNB Eiendom. En positiv nyhet er at boligene vil bli solgt til faste priser, så ingen behøver bekymre seg for heftige budrunder!

Vi gleder oss over å realisere vår filosofi om å gjøre det mulig for folk å oppfylle drømmen om ny bolig med høy teknisk standard, god beliggenhet og nærhet til offentlig kommunikasjon - til hyggelige priser!